Біо-вино – це ексклюзивний продукт, природне вино з ароматом альпійських ночей – це справжнє райське насолоду. Таке вино і задоволення доставить, і подбає про здоров’я. Воно стало, незважаючи на високі ціни, незмінно популярним у всіх ресторанах і барах Європи.

Кажуть, що стародавні греки володіли особливим секретом, завдяки якому володарювали над багатьма державами. І секрет цього – легендарне лікувальне зілля – вино. Саме вино, виготовлене з натуральних продуктів, допомагало знайти сили в бою і успіхи в науці. Таке натуральне вино вміють робити і по сей день. Зараз його називають біо-вино. Це – природний дар природи, без усякої хімії та харчових концентратів.

Як роблять біо-вино

Виноград для приготування біо-вина вирощують на спеціальних ділянках, які не піддаються ніякої хімічної обробці. Виключно біологічні добрива використовуються для підгодівлі і поліпшення родючості грунту – тільки біо-відходи птахів і худоби, ніяких хімікатів і отрути. В результаті рослини ростуть самостійно, здійснюючи природний відбір. Справжні середньовічні умови вирощування. Збирають урожай виключно вручну, пошкоджені та хворі ягоди викидають. Транспортують урожай в дубових бочках, переробляють на обладнанні з нержавіючої сталі. Для того, щоб виноград заграв, потрібні дріжджі, причому використовуються не модифіковані, суворо натуральні, для чого вони проходять спеціальну перевірку в лабораторії. З такими дріжджами відсутність у вині токсинів гарантовано. Напій виходить напрочуд легким.

Популярність біо-вина і виставки

Екологічно чисте вино виходить ще й чудово смачним. І популярність його охопила всю Європу. Його роблять в Італії і Франції, Англії і Німеччини, Іспанії та США, Австрії. Виробництво постійно зростає: за 12 років – на 40%. Тільки США збільшують виробництво еко-вина на 15% щороку.

Кожен рік в Монпельє, у Франції проходить щорічна виставка біологічно чистих вин. Тут вино можуть представляти як професіонали, так і новачки, які бажають похвалитися своїми досягненнями. Ще одна виставка, Millesime Bio, теж проходить у Франції, але тут вже збираються тільки визнані майстри. Тут виставляються різні сорти вина, полягають договору, вирішуються питання поставок.

Спробувати біо-вино

Біо-вино – це ексклюзивний продукт, що відрізняється не тільки чудовим смаком, але і ціною. У виробництво вкладено багато ручної праці, що пояснює високі ціни. Але чудовий смак і аромат цього варті. Таке вино і задоволення доставить, і подбає про здоров’я. Спробуйте таке вино – і ви відразу зрозумієте, чим воно відрізняється від того, яке містить смакові добавки.

Природне вино, із запахом альпійських ночей – це справжнє райське насолоду: ні кислоти, ні гіркоти. І воно стало, не дивлячись на високі ціни, незмінно популярним у всіх ресторанах і барах Європи. Якщо ресторан хоч раз замовить партію такого вина, він буде робити це знову і знову: завдяки високій ціні справа ця прибуткова, а вдячні клієнти запитують саме таке вино і охоче купують.

Варто відзначити і той факт, що велика кількість біо-вина відправляється на експорт: наприклад, гурмани таких країн, як Японія і Китай, високо оцінили екологічно чисті віна, на пляшках яких є позначка «bio».

Як я економлю на готелях?

Все дуже просто – шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик
RoomGuru. Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Скачати путівники

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here